Estas siendo redireccionado a Wordpress: Cuidado con el escalón!!

miércoles, 16 de julio de 2008

Més noticies, dubtes i una desagraïda .

Arriba el butlleti a les llars beguetanes, ja sigui per via correu ordinari o via web. Molt maco, encara que ha patit diversos canvis en general agrada.

Amb motiu de la festa major la portada la protagonitza el cartell guanyador, del qual estic veritablement enamorada!

3era pagina i ja en tenim l'honor de figurar en document gràfic! tot i que les nostres actuacions a Begues continuen limitades a 2 a l'any! Gràcies pel marqueting!

Peró arribem a la 7ena pagina i perdo devoció per la festa...

No hem d'oblidar que el Pregó va ser iniciativa de la colla de diables, i que es va fer per primer cop a la festa major d'hivern '08 i que aquest estiu sen farà el 2on pregó també per iniciativa de la colla de diables.

Peró com la politica n'és de capritxosa jo encara ho soc més!

Ay Francesc Sanchez, tu podras regir la cultura de begues, peró un a cosa és ben certa, el que fan els grups de foc a les festes són els Versots Satanics i el Pregó el realitza la personalitat escollida pel 'consistori', aixins que: de convidats RES!


ALE YA LO HE SOLTAO!
Y QUE A GUSTO ME QUEDAO'

________

Invitación abierta
Despues de este ataque de rebeldia solo me queda decir que todo aquel que quiera acompañarnos en nuestras actuaciones -aunque pocas, muy humildes- se anime y vea desde las entrañas todo lo que significa la fiesta desde dentro.

No hay comentarios: