Estas siendo redireccionado a Wordpress: Cuidado con el escalón!!

martes, 29 de julio de 2008

Cronica d'un correfoc anunciat v.3


Correfoc anunciat: Festa Major Begues 26/07/08

Finalment el Carrer Major va estar perfecte per permetre el pas a la Cucafera i els seus Diables i Timbalers!
Punt positiu pels 'paletes' que han estat treballant sota el calor de l'estiu a tota pastilla!

Sembla ser que el públic no estava massa participatiu a la lectura del Pregó... tenint en compte que és el 2on pregó que es fa doncs és possible que encara s'han de fer a l'idea... ja farem alguna cosa i si no temps al temps.

Segons les fonts oficials, les terrasses dels bars (3) estaven informades per tal de recollir les taules pel pas de la Cucafera, cosa que trobo per motius evidents lógic. POr aquello de evitar accidentes, mejor paso de la Cucafera, la exbihicion de los diablos y los timbalers... Una vez al año -en este caso dos- no hace daño!...Pues va ser que no! Asi va el país! Fent amics i aquestes coses...
Punt negatiu pels Responsables


L'encesa de la Porta del Foc va omplir de llum l'esglèsia, gran treball!

El recorrido del correfoc estuvo lleno de alegria y fiesta gracias a los timbales y con este ritmo llegó la petada final davant l'esglèsia.

Despres de molt de temps preparant aquest dia, molts nervis, molta gent per organitzar, pulint detalls, trucades i més trucades, miedo por el caos organizativo, panico al fracaso, pero con la misma ilusion de siempre -o quizá mas, si cabe- este año me toco ver 'los toros desde la barrera', sufriendo la impotencia de no poderme involucrar mas en la fiesta de aquella noche.

Decebuda per no haver-me calçat el tratje de diable, l'única cosa que em feia feliç aquella nit era sentir la satisfacció de que la festa era un éxit, la meva exigencia arriba a limits massa bésties!

Una sola actitud, sincerament em va arribar al cor.



Aquesta imatge em va transmetre la veritable festa que només els diables portem a dins, estimant-nos la Cucafera, repartint espurnes amb força i el crit d'alegria que només vivim 2 cops a l'any en el nostre poble, oblidant-nos dels problemes i de la resta de coses.



La futura publicista que porto dins em diu que: Sempre seràs Il Nostro Cavallino rampante '08!


Per aixó i molt més, Gràcies Albert!



****************************************************************************************

Imatge 1 via | Ajuntament de Begues

No hay comentarios: