Estas siendo redireccionado a Wordpress: Cuidado con el escalón!!

jueves, 17 de abril de 2008

Nova Junta Directiva!

El passat divendres 11 d'Abril es van celebrar les esperades eleccions.
Amb l'assistencia de 18 integrants de la colla (aprox.), es va procedir a la lectura dels vots i les segones rondes oportunes, la nova junta directiva ha quedat establerta de la següent manera:

President: Jordi Ros
Vicepresidenta: Marianna Torrealba
Tresorer: Andres Romero Ros
Secretaria: Aida Martin
Vocalies: (per ordre alfabetic)
Joan Campamà Pi
Jordi Campamà Pi (Representació Timbalers)
Joan Martin lahoz
Joan Merce Ventura
Oriol Ros (Representació Grallers)

La nova junta aprofita l'ocasió per agraïr els anims i el suport de gran part dels components de la colla.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

tot el nostre suport ROS, un tiu de Begues com tu de tota la vida, que estima el món del foc és garantia d'èxit!!
Ros president, ros president!!

Anónimo dijo...

Hola companyes i companys, acabo de descobrir aquest web-bloc; em pensava que només hi havia la web oficial... serà que sóc un vellet de gairebé 45 anys i no estic "al lloro" com vosaltres els joves. Quina enveja ser jove!

Em presento, sóc en Pep Pérez, el pare del diablet Pau Pérez i Marcé.

El divendres 11, vaig anar a votar cap les sis de la tarda i no ho vaig poder fer perquè no s'havia presentat cap candidatura. Per la nit em vaig assabentar que teniem nou president i nova junta... realment els camins de la democràcia, a vegades són inefables. No sé, "oficialment" parlant, com van anar les coses aquella nit, però us asseguro que a hores d'ara m'és igual. L'important és QUE TENIM AL JORDI ROS DE PRESIDENT I UNA NOVA JUNTA, i si les coses han anat així, agradi més o menys, és perquè tots i totes, per activa o per passiva, ho hem avalat... la democràcia, en contra del dirigisme, significa compromís i assumir responsabilitats.

Dit això, ara, el que toca ÉS AJUDAR EL JORDI I LA NOVA JUNTA en la seva nova tasca, perquè la Cuca i el seu entorn no només representa la festa sinó també el símbol més clar d'identificació de la cultura popular del Begues del nostre cor.

La Mercè, la meva dona i mare del nostre fill Pau, el diablet que us deia abans, ja era cucaire a finals dels anys 70. Des d'aleshores i abans, molta gent s'ha implicat a l'entorn de la Cucafera; els uns ho hauran fet millor que els altres o els altres millor que els uns. Segur que durant tots aquests anys s'han fet coses bé i d'altres de malament, segur que hi ha hagut problemes i satisfaccions, però si això ha estat així és gràcies a persones que hi han posat il.lusió i temps, cadascú a la seva manera i segons les pròpies possibilitats. A tots i a totes, gràcies pel vostre esforç... qui s'atreveix a avaluar la voluntat?

Entrem en una nova etapa. No sé si serà millor o pitjor que d'altres, se me'n fot, però el que sí tinc clar és que de tots i totes depèn la voluntat de construir i tirar endavant el nou projecte amb empenta i, sobretot, passant-nos-ho bé. Construir sempre és més complicat que destruir, per construir i tirar endavant els projectes cal corresponsabilitat, capacitat de diàleg i una important dosi de tolerància.

Passi el que passi, la Cucafera segur que sobreviurà perquè hem aprés a fer-la immortal, però qui en aquests moments han de garantir la seva vida són el JORDI I LA NOVA JUNTA. Cal que els ajudem tant com ens sigui possible perquè el seu esforç no es converteixi en un sobreesforç. Cal estar al seu costat, dient el que cadascú pensi, però amb lleialtat i participació positiva. Si plegats ho volem, tot serà més fàcil i el poble de Begues ho agrairà.

AIXÍ, DONCS, AL JORDI I A LA NOVA JUNTA, US VULL TRANSMETRE TOTS ELS ÀNIMS DEL MÓN I DONAR-VOS L'AGRAÏMENT PER HAVER ASSUMIT AQUESTA RESPONSABILITAT SENSE REBRE RES A CANVI, MÉS QUE LA SATISFACCIÓ DE TREBALLAR PER LA CULTURA POPULAR DE BEGUES, QUE NO ÉS PAS POCA COSA.

Gràcies i bona sort!

Pep
calpaubegues@terra.es