Estas siendo redireccionado a Wordpress: Cuidado con el escalón!!

domingo, 18 de noviembre de 2007

24N: Dia Europeu del Bestiari Festiu!

Aquesta és la proposta que es va fer fa un any desde l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular a Catalunya. De moment no és oficial ni molt menys peró entre tots ho aconseguirem!


"El 24 de novembre de 1996 és la de l'assemblea constituent de la nostra Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la federació d'entitats del bestiari festiu que actualment està formada per més de 150 entitats i més de 250 figures de la més variada tipologia i simbolisme.
Tenint en compte la significació d'aquesta data i que el bestiari festiu, tot i l'abassegadora abundància als territoris catalans, és present també a altres països i estats europeus, com Espanya, Occitània, França, Flandes, Valònia, Itàlia, Portugal, etc. ens sembla molt adequada perquè sigui declarada oficialment Dia Europeu del Bestiari Festiu.
És per això que us convidem a sumar-s'hi organitzant algun acte, treient o exposant el vostre bestiari festiu i, per damunt de tot, fent difusió de la data i el seu significat."


---Informació semi-oficial hi ha una "trobada" organitzada per la Coordinadora que es celebrara el proper dissabte 24 (el mateix dia Europeu "tatata tatata tatata") i que tindrà lloc ni més ni menys que al nostre estimat poble (Begues)a la masia de Can Rigol.
Desitjo rebre més noticies sobre aquest fet...

Info Via | Bestiari

No hay comentarios: